HOME GASTENBOEK DONATEURS CONTACT

Wat is de Sumchog Kersbergen Foundation

Deze humanitaire hulpstichting is opgericht, toen Sumchog 15 jaar was. In december 2005 ging zij samen met haar zus uit Amerika en haar Nederlandse moeder terug naar Nepal om haar zieke vader en zusje te redden. Al 7 jaar zet Sumchog zich in om kinderen in haar geboortestreek Dolpo, op 4.500 m hoogte in de Himalaya, te helpen met onderwijs.

Het doel van de stichting is: “ Helping for Selfsupporting’’.

Lees meer over Sumchog’s reis naar Nepal 2005.

Stg. Sumchog Kersbergen Foundation - Deze stichting heeft als doel: Het verlenen van humanitaire hulp aan kinderen in Nepal, Tibet ( China) en India door uitwisseling op het gebied van educatie en
culturele uitingen, medische en leutechnische hulp, voedselprogramma’s en voorlichting. Sumchog Kersbergen Foundation - Deze stichting heeft als doel: Het verlenen van humanitaire hulp aan kinderen
in Nepal, Tibet ( China) en India door uitwisseling op het gebied van educatie en culturele uitingen, medische en mileutechnische hulp, voedselprogramma’s en voorlichting.
 

Uw donaties zijn van harte welkom, op bankrekening nummer: IBAN NL 27 RABO 0117 3200 99 t.n.v. Stg. Sumchog Kersbergen Foundation.
Voor donateurs vanuit het buitenland: BIC RABONL2U, Rabobank NW Twente
De Stg. Sumchog Kersbergen Foundation heeft sinds 01-01-2013 een ANBI status.

 
© 2015. Alle rechten voorbehouden.